Hi, ik ben

Bianca

Sinds 1 juli 2023 loop ik één dag in de week rond bij Avontuur Dichtbij. Ik ga mij richten op de zakelijke markt. Er is op gebied van zakelijke events steeds meer aandacht voor een duurzaamheid. Een hele mooie ontwikkeling vinden wij en hier kunnen wij met ons aanbod en onze expertise heel goed invulling aan geven!

Na mijn opleiding Leisure Management ben ik een paar jaar werkzaam geweest in de internationale sportreizen als Projectmanager. Vervolgens een uitbreiding hierop met Vitaliteitsprogramma’s binnen organisaties. Na een overstap richting zakelijke events, met name teambuilding en teamtrainingen, ben ik mijn eigen bedrijf opgestart (Be in Charge). Ik heb een opleiding tot OERsterk leefstijlcoach gevolgd en van hieruit richt ik mij vooral op vitaliteitsprogramma’s binnen organisaties en ondernemers.

Mijn favoriete microavontuur

In mijn dagelijks leven ben ik ook steeds meer buiten in de natuur te vinden, voornamelijk in de prachtige natuur van Schoorl. Hier word ik heel gelukkig van! Mijn leukste microavontuur was in mei 2023 in het Mastbos bij Breda. Hier volgde ik een ‘Out-in-the-bos-workshop’. Dit stond vooral in het teken van bosbaden, hiken, stilte en als afsluiting een duik in de Galderse meren. Ik had mijn tentje mee en heb uiteindelijk op een natuurcamping in de buurt van Breda overnacht.

Bianca