Een Verrassend Avontuur

Ontdek het avontuur met onze unieke dagarrangementen!

Een dagje weg kan heerlijk verfrissend zijn, en daarom presenteren we met trots onze dagarrangementen, zorgvuldig samengesteld door lokale experts uit de provincie.

Het spannende aspect? Pas nadat je geboekt hebt, zal je ontdekken waar je precies naartoe gaat en welk verrassend avontuur op je te wachten staat. Een welkome afwisseling van het alles vooraf tot in detail plannen. Laat je verrassen door een onbekende activiteit in een onbekende omgeving. In ieder geval beloven we je een actieve dag in de Nederlandse natuur. Om het je gemakkelijker te maken, kun je kiezen uit twee prachtige provincies: Noord-Brabant en Utrecht. Binnenkort voegen we ook Gelderland toe. 

Om een tipje van de sluier op te lichten: net zoals bij al onze microavonturen zul je de dagelijkse sleur achter je laten en soms een stapje buiten je comfort zone zetten. Je verkent te voet, per fiets of per kano bijzondere natuurgebieden dichtbij huis en pauzeert bij lokale ondernemers. Je kunt alleen, samen met een partner of met een groep vrienden op pad gaan. De keuze is aan jou!

Wat kun je verwachten?

Hoe werkt het?

1. Kies je provincie

Welke provincie wil je graag ontdekken? Spreekt een avontuur in Noord-Brabant of Utrecht je het meeste aan?

2. Kies de verzendmethode

Je kan ervoor kiezen om je avontuur via de e-mail te ontvangen of per post in een cadeaupakket. Per e-mail ontvang je de onthulling van je avontuur en vouchers. In het cadeaupakket zit het volgende: de onthulling van je avontuur, vouchers, chocolaatjes van de Chocolatemakers en thee van Wilder Land.

3. Kies een datum

Je weet nu waar je heen gaat en wat je gaat doen. De voorpret kan beginnen! Je kunt zelf beslissen wanneer je op avontuur gaat. Houd er rekening mee dat sommige avonturen alleen op bepaalde dagen mogelijk zijn. En dat je voor sommige avonturen van te voren een reservering moet maken. Dit staat duidelijk vermeld.