Met de hond op stap

Samen met de hond op Avontuur Dichtbij

Omdat het extra gezellig is om samen met je trouwe viervoeter te ontdekken hoe mooi de natuur in ons (buur)land is. Je hond mag op onderstaande routes meewandelen (op sommige delen aangelijnd) en is welkom op de kamer. Vermeld bij de boeking dat je graag een hond meeneemt, dan reserveren wij een extra plekje. De extra kosten hiervoor vind je op de specifieke microavontuur pagina onder het kopje “Goed om te weten”.

Gezellig samen met de hond een meerdaagse wandeling maken

Ga bijvoorbeeld samen op avontuur in de Maashorst. Bij deze wandeling ontdek je het oeroude gebied bestaande uit heide, bos, weide, stuifduinen en akkerdorpen. Tijdens het microavontuur op de Veluwe bezoek je een aantal van de mooiste plekjes van het nationale park, waaronder; woeste zandverstuivingen, idyllische heidevelden en uitgestrekte bossen. Je kunt ook het Holtinger- en Dwingelderveld in Drenthe gaan verkennen. De hond moet in de natuurgebieden wel aangelijnd zijn.

Of ga op avontuur in België. Wandel door Bosland (het grootste bos van Vlaanderen), over vlonderpaden, langs paarse heide en moerasgebied. Tijdens het microavontuur “Nationaal Park Hoge Kempen” bezoek je de hoogtepunten van het eerste nationale park in België. 

Op de Dutch Mountain Trail is het mogelijk om één hond mee te nemen. Slechts een gering aantal accommodaties laat honden toe, dus het is afhankelijk van de beschikbaarheid van de accommodaties.