Werken bij Avontuur Dichtbij

Onze vacatures

Hoe is een stage bij Avontuur Dichtbij?

Isa deed haar afstudeerstage bij ons van september 2022 tot mei 2023. Ze deed de studie Internationaal Toeristisch Management aan de Hogeschool Tio Utrecht.

Mijn avontuur bij Avontuur Dichtbij was een leuke ervaring! Als stagiair speelde ik een cruciale rol in het team. Ik hielp met reserveringen, nam diverse administratieve taken op me, stelde reisbescheiden op, beheerde de sprankelende socialmediakanalen en gaf de website een frisse uitstraling. Twee dagen per week bracht ik door op kantoor, en wanneer dat nodig was, sprong ik vanuit huis in.

Wat deze stage extra bijzonder maakte, was het feit dat het team klein en hecht was. Hierdoor werd ik snel behandeld als een volwaardige medewerker. Ik kreeg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar kon altijd rekenen op begeleiding van mijn collega’s.

Wat me echt boeide, was het feit dat ik reizen binnen Nederland mocht aanbieden. Mijn studie had zich vooral gericht op buitenlandse bestemmingen, dus dit was een verfrissende verandering. Ik zag de groeiende trend van duurzaam reizen, en het viel me op dat steeds meer avonturiers op zoek zijn naar reiservaringen dichtbij huis.
Een stage bij Avontuur Dichtbij heeft mijn kennis en vaardigheden op het gebied van (duurzaam) toeristisch management zeker verrijkt. Het was niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een onvergetelijk avontuur dat me heeft geïnspireerd om de prachtige reismogelijkheden in eigen land te ontdekken en te promoten.