Duurzame bedrijfsuitjes

Actieve, inspirerende en duurzame bedrijfsuitjes

Ook voor een bijzonder bedrijfsuitje hoef je niet ver van huis. Dat scheelt reistijd en is een stuk vriendelijker voor het milieu. Gelukkig zien wij op het gebied van bedrijfsuitjes steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Een hele mooie ontwikkeling, waar wij met ons huidige aanbod en onze expertise heel goed invulling aan kunnen geven!

Wij geloven sterk in maatwerk en gaan daarom graag met je in gesprek om tot een passend programma te komen. Passend bij jullie doelgroep, relevante thema’s en waarden binnen jullie organisatie.

Ons doel met onze bedrijfsuitjes, is impact maken. Impact op de organisatie, de medewerkers en de omgeving.  

 

Trek er samen op uit!

Micro avontuur met impact

Survival, Adventure, Action & Zen

Trek er samen op uit!

Tijdens een inspirerend ‘avontuur dichtbij’ komen jullie ‘dichterbij’ elkaar als team.

Wil jij er een paar dagen even helemaal tussenuit met je team? Stap, letterlijk en figuurlijk, uit de dagelijkse hectiek en ga op een zorgeloos avontuur in de prachtige natuur. Avontuur Dichtbij heeft, in samenwerking met IVN Natuureducatie, verschillende prachtige meerdaagse Trektochten samengesteld door afwisselende natuurgebieden in Nederland, België en Duitsland.

 

 

 

 

Micro avontuur met impact

Tijdens een inspirerend micro-avontuur kunnen we een bezoek brengen aan een sociale onderneming, waar jullie de handen uit de mouwen steken en een steentje bij kunnen dragen. Teambuilding en een positieve impact maken in één klap!

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en kantoorroutine met onze exclusieve micro avonturen, op maat gemaakt en met een zo klein mogelijke voetafdruk.

Of je nu op zoek bent naar een unieke teambuildingactiviteit, een frisse ontsnapping uit de dagelijkse sleur, of een combinatie van beiden, Avontuur Dichtbij stelt samen met jullie een volledig verzorgd programma samen.

Onze micro avonturen zijn ontwikkeld om jou en je team plezier te laten beleven en nieuwe energie en inzichten te geven, waardoor jullie geïnspireerd en opgeladen terugkeren naar het werk.

Zeilen op de tjalk

Survival, Adventure, Action & Zen

Kies voor een buiten programma met deze vier thema’s en je bent verzekerd van een unieke en verrassende teamdag op een bijzondere locatie in de natuur.

Elke deelnemer kan zich vooraf opgeven voor een workshop of activiteit naar keuze.

Ben je een avontuurlijk type, dan kies je uiteraard voor Adventure, heb je zin in actie, dan kies je voor de Action workshops.

Waar zou jij voor kiezen?

  • Eten uit de natuur, een yoga sessie, bushcraften of een MTB clinic?
  • Een zo klein mogelijke footprint, door de focus te leggen op duurzaamheid (in locatiekeuze, catering, activiteiten, bereikbaarheid, bewustwording)
  • De verbinding met de natuur, jezelf en met elkaar vergroten.
  • Uitschakelen en volledige aandacht voor elkaar en de omgeving – devices OFF, nature ON.
  • Ontspanning en uitdaging.
  • Een programma op maat en volledige ontzorging, zodat jij als organisator ook actief kunt deelnemen aan en genieten van de dag!
Bedrijfsuitje De Vuurplaats diner

Vind hieronder een aantal bedrijfscases ter inspiratie!

Bedrijfscase - Kadaster wandelde de Dutch Mountain Trail

In April 2023 mochten wij het teamuitje voor Kadaster regio Zwolle organiseren. Een groep van 15 deelnemers trotseerde in zes dagen de Dutch Mountain Trail. Als dat geen teambuilding is! 

Wij regelde de vijf overnachtingen voor de groep, het bagagevervoer en de maaltijden.

Deze foto werd gemaakt op het drielandenpunt. Een bijzondere plek aangezien Kadaster verantwoordelijk is voor het onderhoud van de grenspalen.

Wandelen dutch mountain trail Kadaster bedrijfuitjes

Bedrijfscase - micro avontuur Fort bij Rijnauwen

Een geheel verzorgde dag op een unieke locatie omgeving Utrecht. Waarbij buiten zijn en verbinding met elkaar, centraal staan. Met de mogelijkheid tot vergaderen en afsluitend genieten van een hapje en een drankje.

Voor deze klant hebben we een programma samengesteld waarbij de klant volledig ontzorgd wordt. Samen bezig zijn, plezier hebben en verbinden, op een duurzame manier.

Tijdens het uitje leggen we de link met hun kernwaarden:

  1. DOEN – afwisselende activiteiten (denk aan: kano-excursie, vleermuis-excursie, rondleiding in en rond het fort met een gids van Staatsbosbeheer, een workshop bosbaden)
  2. SAMEN – ruimte om elkaar beter te leren kennen.
  3. DESKUNDIG – aandacht voor duurzaamheid en positieve impact. Denk aan: type en werkwijze locatie, ligging, catering, bereikbaarheid. 
Bedrijfsuitje bij Fort bij Rijnauwen

Bedrijfscase - Lesstress kiest voor een trektocht als 'wandelende heisessie'

In januari 2024 gaat het MT van Lesstress hiken in Nationaal Park de Hoge Kempen.

Deze relatie was op zoek naar een uitdagende wandelroute. Tijdens deze trektocht willen zij ruimte creëren om te reflecteren op afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Zij vinden het belangrijk om onderweg lekker en gezond (oftewel: puur en lokaal) te eten.

Wij organiseren voor hen een driedaagse trektocht in het eerste Nationaal Park van België, inclusief overnachtingen en iedere avond staat er een heerlijk viergangendiner voor de klant klaar. 

Wandelen Hoge Kempen

Duurzaam

Wij kiezen voor bestemmingen dichtbij huis en te bereiken met openbaar vervoer. We geven de voorkeur aan ‘groene’ locaties. Locaties die op een duurzame manier werken en/of een onafhankelijke erkenning hebben van bijvoorbeeld Travelife of Green Key. Met onze avonturen wordt de natuurlijke omgeving niet verstoord. 

Bijdrage

Dankzij jouw uitje gaat er een donatie naar een initiatief dat een positieve bijdrage levert aan de samenleving of natuurbehoud, zoals IVN, Stichting Limburgs Landschap, Hoge Kempen en Serious Bee. Zo draag je een steentje bij aan een betere wereld. De organisatie is afhankelijk van de bestemming van het uitje.

Ontzorgd

Wij stellen samen met jou een avontuur op maat samen. Passend bij jullie doelgroep en thema’s die spelen binnen jullie organisatie. Doordat wij alles uit handen nemen, kunnen jullie als organisatie zorgeloos deelnemen aan jullie avontuur.