Een Verrassend Avontuur Noord-Brabant

1 dag

Ben jij klaar voor een verrassend avontuur in Noord-Brabant? Stap in het onbekende met onze dagarrangementen, waarbij de verrassing centraal staat. Je kunt er zeker van zijn dat je een actieve dag in de natuur te wachten staat, maar wat precies? Dat houden we nog even geheim. Wat we wel verklappen is dat je ergens in de prachtige provincie Noord-Brabant belandt. Durf jij het aan?

1-daags verassingsarrangement

Een Verrassend Avontuur Noord-Brabant

Laat je verrassen in het prachtige Noord-Brabant! Een actieve dag is gegarandeerd. Om een tipje van de sluier op te lichten: net zoals bij al onze microavonturen zul je de dagelijkse sleur achter je laten en soms een stapje buiten je comfort zone zetten. Je verkent te voet, per fiets of per kano bijzondere natuurgebieden dichtbij huis en pauzeert bij lokale ondernemers.

Wanneer?

Dit avontuur is het hele jaar door beschikbaar en van dinsdag t/m zondag te beleven.

Voor wie?

Voor iedereen die er even helemaal uit wil zijn in eigen land. 

Navigatie

De route is gemarkeerd.

  • 1 x koffie of thee
  • Activiteit
  • Tips voor in de buurt
  • Vervoer van en naar het arrangement
  • Overige maaltijden

Ontspannen op avontuur

Goed om te weten voor jouw verrassend avontuur in Noord-Brabant

Ontspannen
op avontuur

Waarom boeken
bij Avontuur Dichtbij?

Lees meer

Dit arrangement is mogelijk van dinsdag t/m zondag. Je kunt zelf de datum bepalen.

Avontuur Dichtbij is een groot voorstander van het openbaar vervoer. Dit arrangement is te bereiken met de trein en vervolgens een bus of OV-fiets. Het is ook mogelijk om met de auto te gaan, er zijn parkeerplaatsen.

Hond mee? Dat kan!

Onthulling

Binnen een week na boeking ontvang de onthullling van je avontuur. Je kunt de informatie over  je avontuur digitaal of per post in een cadeaupakket ontvangen. Vervolgens kun je zelf een geschikt moment vinden om op pad te gaan.

Meer zoals deze trip