Webinars

Route des Vins

Wil jij graag op avontuur maar weet je niet waar naartoe of met wie? Lees en luister dan verder om inspiratie op te doen!

In deze blog vertelt Merel door middel van een presentatie over de wandelweekenden van 2024. Lijkt het jou leuk om in een gezellig groep er even helemaal tussenuit te gaan? Dan zijn de wandelweekenden iets voor jou. In de presentatie legt Merel uit wat je kunt verwachten.

Daarnaast praat onze gids Linda je bij over de mooiste wandelingen van Nederland! Mocht je een onvergetelijke wandeling willen maken in eigen land, vergeet dan ook zeker niet om deze presentatie te bekijken.

1

Wandelweekenden 2024

Onze collega Merel gaf op 23 jan 2024 een presentatie over de wandelweekenden die in 2024 gepland staan. We maken een reis door Nederland en België langs de wandelweekenden: Noord-Hollandse duinen, Utrechtse Heuvelrug, Gulpen, Drenthe, Hoge Kempen, Maashorst en Route des Vins. Bekijk de presentatie hieronder!

2

Mooiste wandelingen van Nederland

Onze gids Linda was op 29 feb 2024 te gast in de Columbus Travel webinar: de mooiste wandelingen van Nederland. Ze vertelt onder andere over de Dutch Mountain Trail. Ook de wandelweekenden Gulpen, Route des Vins, Drenthe en de Noord-Hollandse duinen komen aan bod. De IVN Trektochten de  Maashorst en de Biesbosch mogen ook niet ontbreken! Bekijk de presentatie hieronder!